субота, 19 листопада 2016 р.

ІІ обласний форум закладів освіти «Інноваційно-освітній простір навчальних закладів: науково-практичні досягнення» (м.Сєвєродонецьк)

   Відповідно до плану роботи Луганського ОІППО 2 листопада 2016 року відбувся другий обласний форум «Інноваційно-освітній простір навчальних закладів: науково-практичні досягнення».
  В рамках заходу проведено репрезентацію інноваційної діяльності навчальних закладів–партнерів інституту за результатами Восьмого міжнародного форуму «Інноватика в сучасній освіті-2016» і нагородження переможців та учасників вищезазначеної міжнародної виставки. Дипломом першого ступеню нагороджений дошкільний навчальний заклад «Берізка» (смт. Білокуракине), диплом лауреата форуму отримала Білокуракинська ЗОШ І-ІІІ ст. №1. Відділ освіти Білокуракинської РДА разом з КУ «Білокуракинський РМК» щирі вітає переможців та учасників конкурсу. Бажаємо педагогічної непосидючості, креативності у будь-якій справі та нових високих досягнень на розпочатому шляху дій в розбудові «нової» української школи. Всі інші навчальні заклади запрошуємо до постійної співпраці і презентації власних напрацювань на подібних заходах Всеукраїнського рівня.   
  Крім того педагогічні працівники мали змогу по завершенню урочистостей відвідати студії: формування громадянської компетентності дітей та учнівської молоді в позакласній діяльності, сучасні психолого-педагогічні технології в системі надання освітніх послуг дітям з особливими потребами, інтенсифікація процесу навчання англійської мови в контексті розбудови нової української школи, інноваційні напрями розвитку початкової школи на Луганщині в умовах реформування освіти, інформаційний простір навчального закладу: проблеми, перспективи розвитку, сервісне науково-методичне обслуговування навчальних закладів в умовах децентралізації.
  До участі в роботі однієї з секцій форуму з презентацією власних напрацювань була запрошена учитель-логопед ДНЗ селища Візьма Т.М.
  Участь делегації району у роботі форуму дала ще більший поштовх, щоб освіта Білокуракинщини піднялася на новий, більш високий щабель, в своєму становленні у розвитку.



Немає коментарів:

Дописати коментар