субота, 19 листопада 2016 р.

Круглий стіл з керівниками секцій ДЮСШ

 Згідно плану роботи районного методичного кабінету 26 жовтня 2016 року на базі Білокуракинської  дитячо-юнацької спортивної школи відбувся районний семінар вчителів  фізичного виховання на тему “Впровадження здоров’язберігаючих  технологій на заняттях спортивних секцій”.
    З метою підвищення професійної компетентності викладачів-тренерів  щодо шляхів формування фізичних і морально-вольових якостей учнів на заняттях в спортивних секціях  за новим Державним стандартом, до уваги учасників семінару  тренер-викладач Курочка Віталій Сергійович презентував  фрагмент тренувального заняття з футболу серед вихованців середньої  групи на тему:«Вивчення техніки передачі м’яча зовнішньої та внутрішньої сторони стопи»,а тренер-викладач Кривуля Олексій Анатолійович  провів фрагмент  заняття з вихованцями старшої групи на тему: «Техніка гри у волейбол. Вивчення навичок прямого нападаючого удару».
   Керівники секцій, особливо молоді спеціалісти, мали можливість на практиці побачити використання засобів фізичного виховання в організації здорового способу життя, навички використання вивчених елементів у навчальних тренувальних заняттях.
  Кожен з учасників семінару виніс для себе багато цікавого та корисного для подальшої роботи.
   В завершені семінару серед вчителів фізичної були проведені спортивні змагання з волейболу, настільного тенісу, підтягування на перекладені та човникового бігу. Результатом проведених змагань стала  перемога вчителів  фізичної культури загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІ ступенів.          

Немає коментарів:

Дописати коментар