субота, 19 листопада 2016 р.

Семінар заступників директорів з НВР

       Нова українська школа вимагає сучасного вчителя, а першочергове завдання методичної служби – створити всі необхідні умови для постійного розвитку професійних компетентностей педагогічних працівника. Вже п’ятий рік в районі працює постійно діючий семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи «Розвиток професійної компетентності педагога як ключовий аспект безперервної освіти».
    На базі Червоноармійської ЗОШ І-ІІІ ст. 16.11.16 відбулося чергове засідання за проблемою «Удосконалення компетентностей заступника директора з навчально-виховної роботи в умовах нового змісту і форм організації навчально-виховного процесу». Воно пройшло в незвичному форматі, завучі працювали в «Інтелект—кафе». До меню входили: сік "Інновація" (інтерактивні вправи), піца «Актуальна» (виступ заступника директора з НВР Бабіч О.П.), «Відеоолів’є» (перегляд відеофрагментів засідань МК), тістечка з родзинками (відвідування відкритих, аналіз та самоаналіз уроків), десерт «Привіт». Заступники директорів відвідали урок англійської мови в 2 класі  «Тварини» (учитель Романенко Ю.В.), урок історії в 7 класі «Розквіт Київської Русі за часів Володимира Великого  і Ярослава Мудрого» (учитель Бабіч Л.В.), урок математики у 8 класі «Середня лінія трапеції. Розв'язування задач» (учитель Юрченко А.Г.), урок  географії в 10 класі «Релігійний склад населення світу» (учитель Юрченко І.Г.).
    Активну участь у роботі семінару взяв методист Кременецького відділу освіти Тернопільської області Музика Сергій Миколайович.

Немає коментарів:

Дописати коментар