субота, 19 листопада 2016 р.

Майстер-клас для педагогів Білокуракинської ЗОШ №1


 Сьогодні учитель навчає учня ХХІ століття, який має більший доступ до мережі Інтернет, краще володіє роботою із сучасними гаджетами і динамічніший за свого педагога.   Для надання якісної освіти, досягнення нових висот у навчанні дітей учителю потрібно постійно шукати нових інструментів у своїй роботі. Тому на осінніх канікулах для педагогічного колективу Білокуракинської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 було запропоновано майстер-клас «Програма «MyTest»: доступна кожному», керівник – Григоренко С.В., учитель інформатики вищої кваліфікаційної категорії, учитель-методист.
  Програма призначена для складання і проведення тестів для учнів. Будь-який учитель-предметник зможе легко скласти свої тести за програмою MyTest та використовувати їх на уроках.
  Учителі отримавши певний запас теоретичних знань застосували їх на практиці, склавши відповідні тести за своїм предметом. Це допоможе їм швидко перевіряти домашні завдання, цікавіше і різнопланово проводити контрольні роботи та оволодіти знаннями з ІКТ на більш високому рівні.
  У роботі майстер-класу взяв участь наш колега з Тернопільської області Музика С.М., який за фахом є вчителем інформатики.
  Зазначений майстер-клас буде проведений для педагогів району у формі проекту професійного розвитку.  








Немає коментарів:

Дописати коментар