субота, 19 листопада 2016 р.

Обмін учителями


 
  За ініціативи голови Луганської облдержадміністрації Ю.Г. Гарбуза, в рамках Угоди про співробітництво за  пілотним проектом «ЗМІНИМО КРАЇНУ РАЗОМ» стартувала програма педагогічного та культурного обміну  між навчальними закладами Луганщини, Львівщини, Тернопільщини.
  До Жовківського району Львівської області направилася учитель української мови та літератури Шапарської ЗОШ І-ІІ ст. Забайрачна Ольга Вікторівна.
  З 24.10.2016 по 1911.2016 в Білокуракинському районі в рамках цієї ж угоди буде перебувати педагогічний працівник з Тернопільської області Музика Сергій Миколайович, учитель інформатики Кремінецького ліцею ім. У.Самчука.
   Наш колега з Тернопільської області разом зі спеціалістами відділу освіти та районного методичного кабінету на чолі з начальником відділу освіти відвідають школи Білокуракинського району, візьмуть участь у районних методичних заходах (семінарі директорів, завучів, науково-методичній раді РМК, школі молодого вчитель, проектах професійного розвитку). Крім того він буде викладати інформатику у Білокуракинській ЗОШ І-ІІІ ст. №1. 25 жовтня пройде зустріч з головою Білокуракинської РДА Іванюченком С.І., начальник відділу освіти Білокуракинської РДА познайомить гостя з установами району, відвідають районний краєзнавчий музей.
   В рамках проекту бажаємо провести культурний обмін духовними надбаннями районів, психолого-педагогічними і патріотичними позиціями та щирим бажання змінювати країну на краще.

Немає коментарів:

Дописати коментар