субота, 19 листопада 2016 р.

Міжнародний форум «Інноватика в освіті-2016»

  Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України і компанія «Виставковий світ» 25-27 жовтня 2017 року проводять Восьмий  Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті-2016». Міжнародний Освітній Форум - масштабний комплексний захід галузі освіти України, який об’єднує: виставку національних і закордонних навчальних закладів, експозицію виробників і дистриб’юторів навчального обладнання та техніки, програм та рішень для освіти, науково-практичні конференції, семінари, презентації, конкурси для закладів освіти, підприємств.
  Від Білокуракинського району участь у форумі беруть Вашура О.Г., в.о. директора Білокуракинської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та Гужва В.П., завідуюча ДНЗ «Берізка» і Візьма Т.М., учитель-логопед ДНЗ селища.
  Для участі у форумі ці навчальні заклади направили матеріали за експериментальними напрямками з  якими працювали впродовж минулого навчального року. Крім того цими роботами вони ділилися на районній серпневій конференції педагогічних працівників та Восьмому фестивалі педагогічних ідей.
  Зважаючи на актуальність зазначеного питання в розвитку системи освіти Білокуракинського району, враховуючи науково-практичну направленість заходу освітяни району не могли стати осторонь такої значної просвітницької місії країни. Тому досвідом роботи по створенню нової української школи на теренах Білокуракинщини поділилася Вашура О.Г. на засіданні круглого столу «Сучасна школа – середовище для формування ключових компетентностей учнів» який пройшов в рамках форуму від Луганської області.

Немає коментарів:

Дописати коментар