четвер, 1 грудня 2016 р.

Одинадцятикласники в проекті 10minschool



Учні 11 класів району беруть участь у Всеукраїнському проекті 10minschool.
10minschool – це революційна ідея, яка вірить, що успіх кожного учня - залежить від нього самого. Онлайн-матеріали проекту 10minschool дають право на необмежений доступ до відео-конференцій, онлайн-занять та бібліотеки, яка містить більше 1000 тем шкільної навчальної програми. 10minschool  - це інтерактивна освіта у зручному форматі.
Кожне відео триває близько 10 хв. Усього за 10 хв – їдучи в метро, в машині, по дорозі в школу тощо – учні зможуть підготуватись до уроку, контрольної чи ЗНО, вивчити новий матеріал.
10minschool - це новітня соціальна система. Це дає можливості додавати друзів, спілкуватися з викладачами, структурувати матеріал за власним бажанням. Всі заняття проводять кваліфіковані вчителі по програмі, схваленій Міністерством освіти України.
10minschool - доступна скрізь та в усіх форматах.  Простий смартфон чи планшет стане незамінним інструментом для успіху.
Щоб долучитися випускникам шкіл, особливо учням з екстернатною формою навчання, до участі у проекті необхідно звернутися до завучів шкіл або районного методичного кабінету (Звягінцев Андрій Володимирович).  
Сайт проекту http://www.10minschool.ua/